99,-

Scampi à la marinara
Marinerte kongereker med chili og  hvitløk. Serveres med nybakt brød
Allergener: Hvetemel (gluten), skalldyr, nøtter

95,-

Hvitløksbrød
Hjemmelaget hvitløksbrød med pesto og macadamianøtter
Allergener: Hvetemel (gluten), melk og melkeprodukter (laktose), nøtter

125,-

Skalldyrsnadder
Marinert i chili, hvitløk og persille. Dampet i hvitvin, servert med nybakt brød.
Allergener: Hvetemel (gluten), skalldyr

135,-

Skagenrøre
Servert med smørstekt toast, krepsehaler,  reker, majones, purreløk og rødløk
Allergener: Hvetemel (gluten), skalldyr, egg og produkter framstilt av egg

125,-

Hummerbisque
Hummersuppe toppet med  Skagenrøre, sjøkreps og nybakt brød
Allergener: Hvetemel (gluten), skalldyr, egg og produkter framstilt av egg, melk og melkeprodukter (laktose), nøtter